Post by provsiasantneli on Mar 4, 2022 10:30:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone pierwiastki hack ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Super gra Da się pisać na czat czeba się
kochał tę grę. ale w dzisiejszych czasach nie mogę nawet wejść do gry, ponieważ serwer nie działa. Próbowałem wiele razy, ale nic nie działa. Nawet ponownie zainstalowałem grę, ale to też nie zadziałało. i szkoda, ponieważ mój brat powiedział mi, że jest nowa aktualizacja (wszedł po 10 próbach), którą naprawdę chciałbym wypróbować. ciągle ulepszasz grę i funkcje, ale nie możesz nawet ulepszyć swoich serwerów i to smutne, bo gra miała kiedyś ocenę 4,5 gwiazdki, a teraz ma 3 gwiazdki
Among Us | Xbox
Proszę, proszę, popraw to, kiedyś było tak dobrze. Teraz co druga gra, w którą gram, przerywa lub jestem rozłączony, mimo że mój internet jest naprawdę dobry. I próbowałem na różnych wifi. Proszę, proszę, błagam... to była jedna z najbardziej niesamowitych gier, nie zepsuj tego.
Jeśli szukasz gry podobne do Among UsTrafiłeś we właściwe miejsce, ponieważ w Android Guides stworzyliśmy listę 12 najlepszych gier
Nie mogę niczego kupić w drzewku rozwoju, że mnie stać wyskakuje mi, kiedy udało się coś kupić błąd 3101. Naprawcie to!!! Plis
Intters ja wogule szanuje wśród nas ale no jak ja piszę na tych prościejach wpisanych w wwtedy nie moge pisac normalnie wienc naprawcie to błagam dam 5 gwiazdek jak bendzie naprawa Dziekuje
Świetna gra. Idealna by zagrać z płyty
Among Us Actie eolv
Nie mogę przestać grać w tę tak dobrą grę, kiedy stajesz się oszustem, to naprawdę fajne gry o znajdowaniu oszusta i głosowaniu na niego, jeśli jesteś kolegą z załogi, wykonujesz zadania, ale jeśli jesteś oszustem, musisz wyeliminować wszystkich członków załogi i sabotuj je, to naprawdę fajne, polecam.
Mega XD
W tej grze oceniam to na 3, dlaczego tak trudno jest się zalogować? przez minione lata nigdy nie spotkałem się z tym błędem, zawsze mówiącym „Niezgodny”. Proszę, chcę, aby stara wersja wśród nas wróciła, tutaj nie możesz powiedzieć brzydkiego słowa i musisz się zalogować.
Mam kolor niebieski fajna gra
Among Us Hành động cfe
Było ok, ale aplikacja ma swoje wady. Rozłączanie jest dużym problemem, podobnie jak sporo trudnych gier, w których biorą udział raczej niesmakowi ludzie. To gra, w której nie potrzeba tyle soli! To zadziwiające, ile razy widziałem ludzi na czacie mówiących, że zabiją kogoś, kto jest oszustem, ponieważ jest innej rasy! Zdecydowanie nie dla osób o słabych nerwach lub łatwych do obrażania, ponieważ wykracza to daleko poza przekomarzanie się i sprawia, że jest to naprawdę nieprzyjemne, gdy jest stałe na różnych serwerach.
Dancing Road: Color Ball Run! সংগীত nney
Pls czat lub nick pls
Niesamowita gra....... WoW Gram w tę grę od wielu miesięcy. Możesz grać online lub offline, jak chcesz. Potrzebujesz co najmniej 4 graczy, aby w nią zagrać. Wykorzystuje mało danych w trybie online. Możesz grać z ludźmi z całego świata. 🌎🌎.
Among Us Akčné mnc
Among Us Ação pqyo
Aktualizacje są niesamowite... gdyby nie błędy. Czuję, że gra umiera. Wróciłem po chwili i nie znalazłem prawie żadnych serwerów. Chciałbym tylko, żeby gra była taka sama jak za dawnych czasów. W przeszłości poznałem tu wielu wspaniałych przyjaciół i grałem najdłużej, ale teraz jest po prostu... martwy. jest tylko około 10 serwerów, kiedy kiedyś było ich nieograniczona liczba. To naprawdę bolesne, gdy gra umiera po pewnym czasie.
Od ostatniej aktualizacji… problemy z połączeniem wydają się być w porządku, ale przez połowę czasu gra zawiesza się i nie można grać. Niekończące się problemy! Po co naprawiać coś, co nie zostało zepsute. Ekran robi się czarny po każdej grze, jeśli jesteś w stanie ukończyć grę. Przez większość czasu w połowie gry wszyscy zastygają i wpadają w róg.
Jedna kupa, pobrałem i nie dość, że się zawiesza, aby jeszcze nie pozwalać mi grać impo albo na sterowiec. Jak twórcy do naprawią do zmienię opinię.
NAJLEPSZA GRA KIEDYKOLWIEK! Ale może użyć zanurzonej mapy 5up do gry swobodnej i online, wraz z dodatkowymi rolami do pobrania, mapami, ubraniami i, co nie mniej ważne, 6 nowymi animacjami zabijania, a właściwie ostatnim 10 nowymi zadaniami 2 na każdą mapę i 2 z są do zanurzenia, ale tak czy inaczej, UWIELBIAM TĘ GRĘ!!! Dzięki za przeczytanie mojej sugestii, wszyscy na świecie ZDECYDOWANIE pobierzą ją w 100%! Aha i mam kilka błędów, które znalazłem ... (w mojej następnej recenzji wymienię błędy)
Nie wczytuje mnie do gry
Dosłownie byłem uzależniony od tej gry, ale zawsze, gdy próbuję dołączyć do gry publicznej, pojawia się komunikat, że jestem rozłączony, na pewno dam jej pięć gwiazdek, jeśli zostanie naprawiona. Ok, więc widząc recenzje, które widziałem, które dotyczą nie tylko mojego problemu, większość ludzi ma ten sam problem, pls Chciałbym, żebyś to naprawił plss
Siema, często gram ze znajomymi w tej gre ZAJEBISTA
Więc… ponownie zainstalowałem wśród nas. Nie kłamię za bardzo, przywraca to trochę wspomnień, ale nie pozwoli mi pozostać w pełnej grze. Kiedy zaczynamy głosowanie, to po prostu mnie wyrzuca, a ja próbowałem ponownie uruchomić i tak dalej, ale nadal mnie wyrzuca. Zamierzam też pozostać wśród nas, ponieważ mam nadzieję, że będziemy w stanie naprawić ten błąd w następnej aktualizacji. Ale ogólnie rzecz biorąc, Among Us to też świetna gra.
Niesamowita aplikacja Możemy komunikować się z naszymi przyjaciółmi i rodziną podczas grania w tę aplikację Ale czasami, gdy chcę wprowadzić kod, aby wejść z moimi przyjaciółmi, nie mogę i nie wiem dlaczego, a teraz z nową aktualizacją jest nie pozwalając nam tworzyć ani dołączyć do gry, a nawet wpisać kodu Naprawdę nie wiem, dlaczego tak jest, więc napraw ten problem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
dzień dobry, co zrobić, gdy ciągle jestem zachwycony wśród nas
Gra już teraz, ale nowsze aktualizacje nieco ją podni, co nie oznacza jednak, że trzeba hejt bardzoszczyć. Człowiek uczy się na błędach i trzeba to uszanować, pisanie opinii gry, które krzyczą "wielkie dziadostwo" nic nie pomoże. Można zmienić sposób na kulturalny. Pozdrawiam wszystkich czytających.
Jak chce dolonczyc, aby wywala mnie lepiej lepiej bylo
Cóż, w krótkim czasie od mojej ostatniej recenzji zdałem sobie sprawę, że nie mam już dostępu do gry. Po prostu pozostaje na ekranie ładowania, bez zmian. To nie jest moja sieć Wi-Fi ani nic w tym rodzaju, i nie chodzi tylko o mnie, kilku moich znajomych ma ten sam problem. Taaak tak
Już dawno zapomnieliście o Among Us, a to właśnie ta gra wyprzedziła w grudniu ... To dlatego olano Among Us. InnerSloth pokazało coś, co ponoć było warte
Szczerze mówiąc, uwielbiam grę, może mieć usterki, ale nadal ją lubię, w nowej aktualizacji w ogóle nie mogę grać i ciągle mnie rozłącza, ale jest w porządku, mogę poczekać na naprawę, mam na myśli godziny pracy, nie zatrzymuj się, aby spróbować i proszę ludzie, którzy nawet nie dbają o to, ile pracy programistycznej i tworzenie pomysłów włożysz, jest po prostu smutne. Więc naprawdę cię doceniam i mam nadzieję, że te recenzje gier trafią z powrotem. Dziękuję bardzo ciężko pracuj, wierzymy w Ciebie!>:3
Lubię te gre jednak wolałam dawny czat i wolałam swój kolejny nick
Zepsuli ją od dodali ją na 2 gwiazdki gwiazdki a gwiazdki są słaba dlatego kiedyem ją na 2
Fajna ale teraz nic nie działa po przedłużeniu nawet na serwerze wejść nie da i jest maksymalnie 1 ale najdłużej jest 0
Dam trzy bo pamiętam jak byłem mały i grałem podobało mi się do tego momentu kiedy zmienili czat ten nowy czat do zaszrany bardziej wolałem sztary wśród USA polecam wszystkim 😘❤️
W przeszłości podobało mi się granie w tę grę z przyjaciółmi i rodziną, a aktualizacja, wykonana w duchu odświeżenia gry, miała potencjał. Nie miałem nawet szansy przetestować nowej aktualizacji poprawnie, ponieważ ciągle się upływała, a jeśli opuścisz grę, musisz poczekać godzinę. Na co realnie nikt nie będzie czekał, bo w tym momencie chęć do zabawy minęła. Uważam, że jeśli opuścisz zbyt wiele gier, to powinno to nastąpić w tym czasie, ale zacznij od 5-10 minut.
Nowa aktualizacja😎
Bylo spoko przed aktuazlizjacjami tera serwera nie idzie znaleźć
Uwielbiam tę grę i zabawę z przyjaciółmi, ale PROSZĘ NAPRAW KONTA DLA ANDROIDA!!!! kiedy próbuję założyć konto, pojawia się komunikat err:GoogleAuthNoToken, który najwyraźniej jest dostępny tylko dla telefonów Google/Android, a gdy próbuję dołączyć lub stworzyć grę, pojawia się komunikat, że potrzebuję konta, którego nie mogę założyć. Ale tak jak powiedziałem PROSZĘ TO NAPRAWIĆ, CHCIAŁBYM, ŻE GRA BĘDZIE GRAŁA!
Słuchaj, uzależniłem się od tej gry. Straciłem przez to sen. Problem polega na tym, że coś poszło nie tak, a opóźnienie jest nie tylko tak rażące jak autokorekta, ale czasami nawet nie mogę pisać na czacie. Dodałem tylko dodatkową gwiazdkę za nostalgię, ale powinienem był dać jedną. Oczywiście, jeśli znajdzie się poprawka, z chęcią będę kontynuował grę, ale sprawy wyglądają ponuro.
Technicznie rzecz biorąc, jest to dobra gra, ale człowieku, dosłownie całkowicie zabrała całą zabawę, usuwając funkcję czatu. Nie możesz mówić najważniejszych rzeczy, kiedyś były dobre dyskusje i prawdziwe debaty, ale teraz nie można dobrze komunikować się z innymi, oskarżać rażąco i wszyscy po prostu podążają za tym, co mówi jedna osoba, bez MOŻLIWOŚCI jej kwestionowania (to fizycznie niemożliwe ) nie ma żadnego sensu. Kiedyś była to świetna gra, teraz po prostu jest do bani. zbyt opóźniony.
Oczywiście pięć gwiazdek
Gierka poprawiła przed aktualizacją wwted jeszcze wszyscy grali a po nowi nowi to już nie było samo jeszcze lepiej po tym, jak jeszcze czas mnie wywala i trochę poprawia że trzeba się logować jak zostać wwtedy wwtedy 5★
fajna xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Ta aplikacja była niesamowita, teraz nie mogę grać z przyjaciółmi. Jestem zalogowany i założyłem konto, ale nadal nie mogę dołączyć do serwerów ze znajomymi.Wprowadzam kod, który mnie krzyczą i to nie działa. Napraw to, a na pewno dostaniesz 5 gwiazdek.
Among Us Акционе sbw
Utworzenie konta jest wymagane do przechowywania danych na wielu urządzeniach i wyłączania szybkiego czatu. Jednak logowanie do Google zawsze kończy się niepowodzeniem, a tworzenie konta inną metodą działa, jednak próba zalogowania się na to konto zawsze zapętla się i nie pozwala ci wejść, zasadniczo blokując grę online, jeśli zdecydujesz się utworzyć konto. Nie mogę cieszyć się podstawowymi częściami nowej aktualizacji, ponieważ nie mogę utworzyć konta.
To moja druga zła recenzja na temat tej gry, mam 25 lat i jest napisane, że w moim e-mailu i kiedy potwierdzam datę urodzenia, wciąż prosi o weryfikację opiekuna, jakbym był cholernym dzieckiem. Zdarza się to tylko czasami, ponieważ rzadko pozwala mi nawet potwierdzić mój e-mail. Próbowałem wysłać e-mail weryfikacyjny, ponieważ po prostu użyję mojego numeru SSN, zgadnij co, e-mail nigdy nie wysłał wszystkich 10 razy, które go wysłałem. Proszę to naprawić, ponieważ jest to prawdopodobnie najgorsza gra od jakiegoś czasu. PS. Wszyscy jesteście do dupy
Dzięki za naprawienie problemów z połączeniem, ale nadal jest więcej problemów, nie udaje mi się zalogować na konto, mimo to gra mówi „Zalogowałem się pomyślnie”, ale ładowanie się nie kończy, próbowałem nawet czekać 3 godziny i było nie skończone. Proszę to naprawić.