Post by provsiasantneli on Mar 4, 2022 10:45:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kõik koodid piiramatult ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2 2022 version ▞▞▞
lõbus mäng, kuid juhtnupud on pisut ebaühtlased
See on tegelikult lahe teha trikke, kuid see on nii raske, et vajate täpsust ja kui olete välja lülitatud, jooksete kokku ja taaskäivitate oma mitmikmängu, kuid see pole halb, ka trikid on põhiekraanil ja nad pole teile kunagi näidanud.
Symk on pede ja homorest, kes mu ema solvab on perseauk!
"Touchgrind BMX" esimene oli parim, mulle ei meeldi, kui tundlik teine on, aga kokkuvõttes on ikkagi suurepärane mäng
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game טריוויה dbv
See pole see, mida ma arvasin, ja 1 tärn on selle valmistamise tõttu. See on automaatse jõul töötav lineaarne "sõit" radade algusest lõpuni. Selleks piisab, kui asetate sõrmed punktidele ja hüpates saate pühkida mõlemas suunas, et jalgratas trikke teeks. Pole mingit kontrolli ega lõbu, ratsutamist ega naudingut ja teie, lapsed, kellele see mäng tegelikult meeldib, on mul teist kohutavalt kahju. Mängud on mõeldud olema väljakutseid ja omada kontrolli, mida te ei ole auto kõike.
Mulle meeldib see mäng, see on väga lõbus, kuid kui te otsite sellist mängu, siis ma soovitaksin selle hankida, kuid see pole parim parim mäng, kuna teete sama asja ikka ja jälle, kuid nagu lihtsalt erinevad trikid ja kaardid 😃
kohutav, ma pidin 2, 30 sekundit reklaame vaatama, enne kui isegi ühe mängu mängisin. desinstallitud.
Oleksite saanud 5 tärni.... Kuid olete jõudnud KAUGELI paljude kuradima reklaamideni... JA olete teinud A N Y T H I N G saamise KAUGELI keeruliseks ja PIKAKS! ! ! Rattale ei saa isegi täisvärve olla... VÄRVID!! SEE JUURDETU! Ma nägin uuendusi, mida te ei saa, aga värve on rikutud? Hangi tõeline mees... Olen testinud PALJU mänge, mulle meeldib graafika, kuid see on nali selle üle, kui palju reklaame ja kui sageli on ning kui motivatsiooni pole midagi VÄLJA teenida... See rikub lõbu. Pole mõtet??
Ma armastan seda mängu nii väga. On üks probleem. Proovin teha barspin, kuid see sunnib mind tegema sabapööramist ja tegema halba liikumist eesmise flip jaoks ja see ei tee midagi. Palun parandage see.
Sitt mäng ainult lagab ärge tõmmake seda
See on hea mäng, kuid sellel on liiga palju reklaame ja mõnikord ei lähe see väljakutsete tegemisel arvesse.
mängul on potentsiaali. pidi väga arenema, kuna väljakutsed muutuda... kunagi. Ei teeks paha, kui teil oleks sisselogimispreemiaid ja punktisüsteem parima tulemuse võitmise ning igapäevaste väljakutsete eest. nagu ma ütlesin, mängul on potentsiaali, kuid praegu tundub see poolik. LIIGA PALJU KUULUTUSI Nii paljude vigadega mängu jaoks.
See oli suurepärane mäng kuni eilseni, kui pealetükkivad reklaamid algasid. Nüüd on see väga lollakas ja ei laadi ühtegi etappi ilma laadimisekraanile kinni jäämata. Samuti on võimatult raske trofeesid teenida ja rajad pole kaugeltki piisavalt pikad, need on liiga vara läbi ja ilma vabajooksudeta.
Slorgaborga
Ma armastan seda mängu...seda on väga lihtne ja lõbus mängida, n annab teile midagi teha, kui igav on...A
Kõvad kontrollid, mida ma kunagi oma elus näinud olen
NII LAHE MULLE MEELDIB GALAXY FRAME!!!!
Touchgrind BMX 2 Спортивні wkvn
Ma armastan seda mängu, kuid iga kord, kui ma proovin sellesse minna, tulen ma tagasi avakuvale 😠
Päris hea mäng.
Touchgrind BMX 2 اسپورٹس ymjw
Eepiline
Seda mängu on väga lõbus mängida, kuid Devil,s Lea on väga mahajäänud
See mäng pidi saama 5 tärni. Suurepärane, realistlik mäng suurepäraste kursuste ja rohkete kohandamisvõimalustega. Ainus viga mängus endas olid väikesed, kuid tüütud tõrked juhtnuppudes ja see oli ka kõik. Siis, kui olin veidi edasi arenenud, mõistsin, miks selle mängu reiting pole isegi 4 tärni. @#$%!$#%@ REKLAAMID!!!!!!!! Iga kord, kui teete vea või otsustate taaskäivitada, lõpetada taseme või valida taseme, avada kasti või MIDAGI, saate reklaami! PALUN MUUDA SEDA KUDAGI!!!!
see on veidi tüütu mõnikord, kui ma pühin sellega ratta parandamiseks ja see ei tööta
Parimad mängu sõrmed
Olen alati nautinud touchgrindi mänge, kuid see oli päris pettumus viivituse ja võrratu puudutuse pärast, mis mul on olnud, nii et loodan, et parandan varsti
Kui ma alustasin, oli see suurepärane! Kuid järgmisele etapile jõudes mu raamid langesid ja ei suutnud toimuvat jälgida. Üldiselt hea mäng siiski!
Korralik mäng, kuid ma ei hakka reklaamide kaudu võitlema, et mängida mängu, mis on parimal juhul korralik.Tõesti tore mäng, aga iga kord, kui proovin mingeid trikke teha, viib see mind Amazoni ja siis veab välja
Touchgrind BMX 2 Спортске mqb
See on väga hea ja lõbus mäng. Ainuke asi on see, et juhtnupud võivad olla veidi imelikud ja iga kord, kui mul on reklaam, lähtestab see mu heli ja muusika, nii et iga kord pärast reklaami pean lahkuma ja selle sisse ja siis välja lülitama.
See on tore mäng, kuid ma ei saa palju skoori teha. Seega parandan ka oma oskusi. Aitäh
Touchgrind BMX 2 Spordimängud bfjg
Ma maksin reklaamidest vabanemise eest ja ma saan endiselt reklaame ja kui nad olukorrale kohe vastasid, vaatamata mu jämedale keelepruugile, olid nad siiski nõus mind aitama ja see on suurepärane, kuna minu raamatus meeldib mäng 2, sellel on suurepärane graafika ja ainulaadne. stiilis soovitame teil see mäng kohe alla laadida ja mängida
Redigeeri värskendust 2020: midagi ei muutunud ja nüüd on rohkem dlc-sid. tahtsin hästi üle vaadata, aga ei saa, olen aasta aega oodanud rohkem lugusid, kuna olen need kõik võitnud ja see mäng ARMASTANUD. nii sujuvalt reageeriv. super lõbus bmx mäng. AGA. uus lugu on dlc? sa mõtled seda tõsiselt mu mees? 2,99 sisu eest, mille oleksite nagunii pidanud tasuta välja andma. olete rakenduses juba raha teeninud jalgrattakastide kujul. poisid, see arendaja ei hooli enam oma mängust. hülgas selle raha eest. Hoia eemale.
ehh,,, lõbus, aga juhtnupud tegelikult ei tööta
See mäng on lõbus, kuid ma mängin seda üsna, sest iga kord, kui ma kaks sõrme sellele panen, peataks mängu iga 10 sekundi järel.
HALVIM JALTAMÄNG!!! ROOLI FÜÜSIKA ON NII HALB! PLS PARANDAGE JA MA HINNAN 5 TÄNNI TÄNU
Väga halb graafika ja tõrgeteta mänguviis minu redmi 7 telefonis. Proovisin touchgrind BMX 1 ja see oli hea. Palun parandage see.
See on lõbus, kuid esi- ja tagasipööramine on liiga keeruline ja 360-kraadised juhtnupud ei tööta, see sunnib teid selle asemel ratta- või külglibistama, palun parandage
Tõesti hea mäng, aga fricking settinfs on nii baaad, et muudan seaded muusika puudumiseks ja peale 1 reklaami lülitub see tagasi normaalseks. Mida kuradit? See ajab mind nii närvi.
Juhtnupud on nii rumalad, mäng on kohutav, kui lugeda, mida sa tegema peaksid, libistad mõlemad sõrmed tagasi, et teha tagasipööramist ja järgmine asi, mida tead, et su jalgratas on tagurpidi, teeb hoopis lenkstangi pöörlemist ja see on ainus viis. osade saamine käib raha ja õnne kaudu.
Supee lõbus mäng! Soovitan seda kõigile, väga vähe reklaame ja see töötab väga sujuvalt.