Post by provsiasantneli on Mar 4, 2022 11:07:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای مولد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
باید بهتر از این باشه، منهای 3 ستاره چون وقتی بازی رو شروع می کنم ناگهان اندرویدم خودش ریستارت می شه، متاسفانه این بازی باید خوب باشه ولی شانسی نداره، بازی خرابه من فرصت حذف نصبش رو دادم
این را از 04 یا o5 بازی می کنم، یادم نمی آید. من اینجا نشسته بودم و زودتر به این فکر می کردم که "مرد، آنها باید یک بازی موبایل اسلحه دار بسازند اگر تا به حال نساخته اند" و بوم! آنجا بود
بازی های عالی، من را به یاد دوران قدیم می اندازد. گزینه های زیادی برای اضافه کردن ویژگی در این بازی. لطفا رسیدگی کنید.
بازی عالی، نوستالژیک. تلفن همراه درجه بندی می شود، اما واقعاً به معنای برنده شدن بازی آن نیست. برای علاقه مند نگه داشتن مردم به به روز رسانی و چیزهای بیشتری نیاز دارید. به طور کلی سرگرم کننده است، محدودیتی برای نحوه بازی شما وجود ندارد و بهترین بخش این است که می توانید 2v2 با دوستان خود بازی کنید.
وقتی Adds پخش می شود، صدای من پاسخ نمی دهد. من متنفرم وقتی که آمد و برخی از سیستم شما منزجر کننده خواهد بود...
بازی سرگرم کننده است اما چیزهای زیادی وجود دارد که نیاز به تعمیر دارند. قرارگیری ابرها باید تصادفی باشد. قرارگیری ابر معمولی بیشتر به نفع موبایل های پرتابه قوس معمولی است. موبایل هایی که به هدف گیری سخت نیاز دارند، قدرت پایینی دارند، مانند پاک کن که نمی تواند عکس های آسمانی انجام دهد. آواتار یونین خیلی قدرتمند است. باد در اولین پیچ نباید مورب باشد زیرا به یک طرف مزیت حدس می دهد. بمب و Dual plus را نمی توان توسط موبایل های پرتابه قوس مخصوص استفاده کرد. اصلاح کنید لطفا
این بازی خراب است، جهت باد سازگار نیست. با هدف قرار دادن یک نقطه با باد در یک جهت و سرعت، شلیک های من در یک مکان فرود نمی آیند. همچنین، بازیکنانی که پرداخت می کنند، آسیب بیشتری وارد می کنند. برای برنده شدن هزینه سنگینی پرداخت کنید. اگر پولی به بازی نزنید، بازی کردن بسیار خسته کننده است. و من را بر اساس هیچ مهارتی شروع نکنید. به یکی از دوستانم آموزش می دادم که چگونه بازی کند و ما همیشه با بازیکنان حرفه ای روبرو می شویم. هیچ یک از دوستان من بعد از روز اول بازی ادامه دادند.
من این بازی را دوست دارم اما گاهی اوقات می خواهم بازیکن بد را به عنوان تیمم گزارش کنم زیرا او نمی تواند خوب بازی کند اما نمی تواند ... دیگری این بازی خوب است
نامتعادل و ناقص. همه نقشهها و مخازن به اندازهای نامتعادل هستند که اکثر رباتهای اولیه را منسوخ میکنند. آموزش بسیار کم و ناقص است. چیزهای زیادی را که باید خودتان بفهمید یا انجمن ها را بخوانید تا بفهمید (ارزش تلاش را ندارد). بعید می دانم در مقابل ارتقاء سایر بازیکنان شانسی داشته باشید مگر اینکه آماده پرداخت پول برای برنده شدن باشید.
بعد از آپدیت نمیتونم بازی رو باز کنم
من به آن امتیاز 5 ستاره می دهم، اما از زمان پچ بیش از حد روی من خراب می شود. 3 بار در یک ساعت آخر :/ یه جورایی باعث میشه که بازی نکنه و این چون سیزن پس هم خریدم ریپ
خوشحالم که بازی افسانه ای لوازم جانبی نوبتی اکنون در تلفن همراه است. اما این بازی بیشتر بر روی کسب درآمد تمرکز دارد تا تجربه و تعادل واقعی بازی. سیستم بازی سازی معمولاً شما را با بازیکنانی با رتبه های بالاتر با تانک ها و امتیازات بسیار بهتر جفت می کند، این بازیکنان پرداخت به برد تانک شما را با آسیب بزرگی از بین می برند، ناگفته نماند که پس از شلیک گلوله بهبود می یابند. انجام بازی سرگرم کننده است، اما عدم تعادل و اجبار به پرداخت برای اینکه بتوانید شانس مناسبی در برابر دیگران داشته باشید اصلا سرگرم کننده نیست.
من بازی را دانلود کردم، اما وقتی آن را راه اندازی کردم، یک آپدیت دیگر وجود داشت. من می دانم که اما، برای ما که وای فای نداریم، باید از داده تلفن همراه استفاده کنیم. 2 گیگابایت داده تلفن همراه و هنوز در حال به روز رسانی است! این مبهم است! من داده های زیادی را هدر دادم و هرگز فرصت بازی کردن آن را پیدا نکردم. یک بازی بسیار ساده که فقط دانلود آن برای شما هزینه زیادی دارد. اگر وای فای ندارید دانلود نکنید.
تطبیق ناعادلانه بسیار غیر منصفانه. من رتبه چوب را شروع کردم و سپس با یک اژدها مطابقت دادم. f آن است.
بسیار سرگرم کننده و اعتیاد آور است. برای ساختن موبایل خود نیز به اشتیاق نیاز دارید. مهمتر از همه، پول در این بازی همه چیز نیست.
به خوبی بازی کامپیوتری اما بدون اینترنت کند دهه 2000
پس از به روز رسانی، اتصال بازی خوب یا پایدار نیست. با وجود اینکه وای فای/اینترنت بسیار خوب است، در بارگذاری صفحه مشکل داشتید، لطفاً رفع کنید.
GunboundM Stratēģiskās spēles ehz
بازی خوب. نیاز به ارتقاء ویژگی هایی مانند چت قابل ویرایش در چت بازی بین بازیکنان. از گزینه بازی برای هم تیمی بدرفتار خارج شوید و همه موبایل ها را در دسترس قرار دهید. به صورت اعتباری و نه گوهر اما رایگان
p2w، و هولناکی برای انجام هر کاری. من توصیه نمی کنم برای این بازی وقت بگذارید
واقعاً امیدوار بودم که آواتارها مانند Thor's Hammer GunBound باشند. این آواتارها لنگ هستند.
جدا از نوستالژی بازی اصلی رایانه شخصی، این نسخه موبایل بد است، شما نمی توانید آمار حریفان را علاوه بر آواتارها ببینید، فقط می توانید نسبت برد/باخت خود را ببینید، بنابراین مقایسه آمارها را کاملا منسوخ می کند، بنابراین انگیزه ای برای بازی کردن نمی دهد. بازی رقابتی فروشگاه به انگیزه بیشتری برای خرید واقعی نیاز دارد DLC بیشتری مورد نیاز است و به صورت رایگان ارائه می شود بدون پرداخت دیوار برای دیگران به لطف ایجاد یک محیط یکنواخت در بازی این بازی اساساً برای برنده شدن شی چینی پرداخت می شود.
GunboundM Stratēģiskās spēles yrwb
من هرگز سعی نکردم بازی را انجام دهم زیرا حتی نمی توانم به منوی ورود وصل شوم! بیا عزیزم، این خیلی عالی است من می خواهم دوباره آن را بازی کنم، اکنون مشکلات را برطرف کنید
بازی خوب اما سیستم خواستگاری ضعیف. من طلا هستم و هم تیمی ام برنز، اما ما در برابر دو قهرمان 3 (رتبه 100 برتر فصل) قرار گرفتیم ...
Square Bird Dažādas spēles zbda
این باعث یادآوری خاطرات می شود، اما باید گزینه ای برای چت کردن با حریف وجود داشته باشد. باد حتی در بیشتر مواقع دقیق نیست به علاوه من همیشه با 4 تا 5 برابر رتبه بالاتر مطابقت دارم. همچنین امیدوارم یک نسخه pc از این دوباره وجود داشته باشد.
من عاشق این بازی هستم، نسخه کامپیوتری آن را سال ها پیش بازی کردم و الان دارم با موبایل بازی می کنم. اما مسئله این است که وقتی ارتباط شما ناپایدار است، بازی کردن غیرممکن است، کمی بی ثباتی بازی شما را به پایان می رساند و شما بدون امکان بازگشت به مسابقه به لابی باز خواهید گشت، چیزی که همه چیز را بدتر می کند و به همین دلیل است که من 3 می دهم. ستاره ها. مکانیک و طراحی حتی بهتر از بازی اصلی، بسیار تمیز و سرگرم کننده است. چیز دیگری که دلم تنگ شده این است که با دوستان بیشتری بازی کنم، مانند 2x2 محلی.
GunboundM Strateške igre udy
من نمیتونم بازی رو آپدیت کنم!!! چرا ؟؟؟؟
قادر به بازی نیست. برای دانلود آخرین نسخه به درخواست خود ادامه دهید. چندین بار دانلود شده تا ببیند آیا آن را کار کردم یا نه، بازی را قبلاً نصب نکرده بودم، هنوز از من می خواهد که جدیدترین نسخه را دانلود کنم ...
بازی شما سرگرم کننده است، اما به روز رسانی شما وحشتناک است گاهی اوقات من نیاز به نصب مجدد دارم، زیرا آپدیت شما نصب نمی شود همچنین اتصال شما در چند ثانیه قطع می شود = از دست می رود. تجربه فوق العاده بدی بود
این یک بازی خوب است، اما من کمی از سیستم تطبیق آن ناامید هستم، فقط پیشنهاد می کنم با پایه حریف در GP آنها مطابقت داشته باشد نه رتبه لیگ آنها، چگونه می توانم در مقابل حریف پر از جواهر و اس اس (تانک + آواتار) پیروز شوم. در حالی که من تازه شروع به این بازی کردم
1. Rocken بیش از حد غلبه کرده است. (Nerf دفاع یا سلامتی یا قدرت حمله) 2. بازیکنان بازنده دردناک زمانی که شما یک "بازی عالی" دریافت می کنید، ترک می کنند. حتی وقتی نشان می دهد که شما یک بازی کامل دریافت می کنید، اگر حریف ترک یا قطع شود، حساب نمی شود. توضیحات برنده نشان می دهد که مخالف تسلیم می شود.
GunboundM Стратегии kph
من چند جواهر خریدم اما من هرگز آنها را هنگام خرید دریافت نکردم
برنامه نویس همه کامنت هایی را که ما عاشق gb هستیم می خواند اما مشکل را حل می کند
خواستگاری خیلی ناعادلانه است آنها شما را در مقابل بازیکنان سطح بالا مانند تبر طلا در مقابل اژدها با بیش از 200 آسیب با جواهرات و چیزهای سطح بالا قرار می دهند.
کار با نسخه موبایل بسیار آسان است. اما من نمیدانستم چه اتفاقی افتاده است که با حریف جدید قطع و وصل میشود و دوباره مسابقه میدهد، و بازی قبلی در نظر گرفتم که باختم. Gunbound حافظه من است، اما من این برنامه را حذف می کنم
من در حال حاضر تعداد زیادی موبایل و آواتار دارم، بنابراین با حیوانات خانگی ام.. دلیل اینکه نمی توانم آنها را بسازم چیست؟ من آنها را با طلاها و چرخ دنده هایم می خرم.. چیزی باقی نمانده است.. پس از آن نمی توانم آنها را درست کنم چرا؟ بی فایده شد لطفا جواب بدید ممنون
این یک بازی خوب است اما هر هفته به روز رسانی آن تحریک کننده است
به روز رسانی خطا!! بعد از اینکه دوباره نصب کردم چرا وارد بازی شدم به من گفته شد که دوباره آپدیت کنم در حالی که هیچ آپدیتی در فروشگاه Google Play وجود ندارد. لطفا درستش کن!!! و اکنون کد خطا -1 -،-